Warning: Creating default object from empty value in /home/erezhimc/public_html/wp-content/plugins/naxly-plugin/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
سوالات متداول - راضیه رجبی

سوالات متداول

سوالات متداول در

رژیم آنلاین راضیه رجبی

  • آیا میتوانم برای کودک ۱۰ ساله خود رژیم بگیرم؟

    بله، بعد از ارزیابی وضعیت وزنی و قدی و همچنین نسبت وزن به قد، اگر کودک دچار کسر وزن، اضافه وزن و یا چاقی باشد، شروع اقدامات تغذیه ای ضروری است که عموما گام اول اصلاح الگوی غذایی و در مرحله دوم استفاده از رژیم غذایی است.

  • بعد از پرداخت هزینه رژیم، رژیم من چه زمانی به ایمیل ارسال می شود؟

    بعد از پرداخت هزینه رژیم و ارسال تصویر فیش واریزی به شماره واتساپ ۰۹۳۵۳۱۶۶۶۰۶، طی ۳ روز، رژیم غذایی از طریق واتساپ یا ایمیل ارسال می شود.

  • آیا رژیم تعیین جنسیت نتیجه قطعی دارد؟

    خیر. در حال حاضر هیچ روش قطعی برای تعیین جنسیت جنین وجود ندارد. به کمک رژیم غذایی، احتمال جنسیت مورد نظر حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد هست

  • ممنوعیت های رژیم تعیین جنسیت پسر چیست؟

    با توجه به اینکه در تعیین جنسیت پسر، رژیم غنی از سدیم و پتاسیم توصیه می شود، بیماران مبتلا به پرفشاری خون، بیماران قلبی عروقی، بیماران کلیوی و کسانی که سابقه بیماری های عصبی دارند، مجاز به دریافت این رژیم نیستند.

  • آیا برای کنترل دیابت بارداری، رعایت رژیم غذایی، ضروری است؟

    بله. اولین اقدام در کنترل دیابت بارداری، رعایت رژیم غذایی است. زنان بارداری که قند خون بالای بارداری را تجربه می کنند، حتی در صورتی که استفاده از داروهای کنترل قند را شروع کرده باشند، باید از رژیم های غذایی در کنار دارودرمانی جهت کنترل قند خون و کنترل روند وزن گیری استفاده کنند.

  • برای تعیین جنسیت جنین از چه زمانی باید رژیم غذایی داشته باشیم؟

    حداقل ۲ تا ۳ ماه پیش از اقدام به بارداری، رعایت رژیم غذایی ضروریست.

  • آیا رژیم غذایی در دوره شیردهی، باعث کاهش شیر مادر می شود؟

    بله. داشتن رژیم های کم کالری و غیر اصولی، باعث کاهش تولید شیر مادر می شود. اصولا مادران شیرده باید طی ۶ ماه تا یک سال از دوره شیردهی، تدریجا به وزن پیش از بارداری خود برسند اما در بسیاری از موارد مادران شیرده با دریافت بیش از حد کالری با افزایش وزن و چاقی مواجه می شوند (یا کاهش وزن را تجربه نمی کنند) که در این صورت استفاده از رژیم غذایی جهت کاهش تدریجی وزن و در عین حال تداوم روند شیردهی ضروری می باشد.

  • آیا در طول بارداری، می توانم رژیم کاهش وزن داشته باشم؟

    خیر. با هر شرایط وزنی، یک خانم باردار مجاز به داشتن رژیم کاهش وزن نیست. در زنان باردار، با چاقی و اضافه وزن، رژیم غذایی کنترل وزن جهت افزایش میزان وزن در رنج مجاز ضروریست. وزن گیری بیش از حد مجاز خطر دیابت بارداری، فشارخون پره اکلاسپی و همچنین خطرات حین زایمان را افزایش می دهد.

  • چه میزان کاهش وزن پیش از بارداری ضروریست؟

    در زنان با اضافه وزن و چاقی پیشنهاد می شود پیش از اقدام به بارداری به کمک رژیم غذایی، وزن در محدوده سلامت یعنی BMI: 18/5 تا ۲۵ قرار داشته باشد.

  • برای وزن گیری و افزایش رشد قدی کودک ۵ ساله، چه اقدامی می توانم انجام دهم؟

    اولین اقدام بررسی رشد وزن و قد بر اساس منحنی رشد است. در صورتی که کسر وزن و کمبود وزنی وجود داشته باشد، اقدامات تغذیه ای لازم مکملیاری و اصلاح الگوی غذایی سریعاً باید انجام شود.

  • در سه ماه اول بارداری چقدر باید وزن بگیرم؟

    بر اساس وزن ابتدای بارداری، میزان وزن گیری متفاوت می باشد. به طور کل در طول سه ماه اول حداقل انتظار وزن گیری وجود دارد و این میزان حدود ۰/۵ تا ۱/۵ کیلو می باشد.

  • تا چه زمانی افزایش رشد قدی نوجوان ادامه دارد؟

    تا پیش از بلوغ و بسته شدن صفحات رشدی، رشد قدی امکانپذیر است. فراهم بودن شرایط تغذیه ای مناسب برای بهترین رشد قدی از مهمترین نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

  • چه زمانی بهترین زمان وزن گیری است؟

    بهترین زمان وزن گیری، صبح ناشتا با حداقل لباس و بعد از اجابت مزاج می باشد.

  • برای کبد چرب آیا می توانم شام را در رژیم غذایی حذف کنم؟

    خیر. خط اول درمان کبد چرب، کاهش وزن می باشد و برای کاهش وزن اصولی، به هیچ عنوان حذف وعده غذایی توصیه نمی شود.

  • آیا در صورت بی اشتهایی می توانم رژیم افزایش وزن داشته باشم؟

    بله. در افرادی که به دلایل مختلف دچار بی اشتهایی هستند، علاوه بر تنظیم رژیم غذایی، در صورت لزوم از مکمل های اشتها آور و مکمل وزن گیری استفاده می شود تا به مرور با بهبود اشتها بتوانند میزان موارد غذایی مورد نیاز را دریافت کنند.

  • افزایش وزن ماهانه به کمک رژیم غذایی، چه میزان می باشد؟

    بین ۲ تا ۴ کیلوگرم افزایش وزن ماهانه به کمک رژیم غذایی تنظیم می شود.

  • آیا برای دیابت بارداری باید نان و برنج را در رژیم غذایی حذف کنم؟

    خیر. به هیچ عنوان حذف منابع کربوهیدراتی در رژیم غذایی توصیه نمی شود. به کمک برنامه رژیم غذایی میزان مورد نیاز از کربوهیدرات های مختلف (نان، برنج و…) در رژیم توزیع می شود به نحوی که حداقل نوسان قند خون ایجاد شود.